scr2 winner,baseball games,casino roulette near me

Personal Data Protection Notice for scr2 winner Group

scr2 winner Group of Companies and scr2 winner Education Group Sdn Bhd, including scr2 winner University Sdn Bhd, scr2 winner Berhad, scr2 winner Integrated Properties Sdn. Bhd. and subsidiary companies of scr2 winner Berhad (“scr2 winner”) respect and is committed to the protection of your personal information and your privacy. In this Personal Data Protection Notice, “we”, “us” and “our” refer to scr2 winner, and “you” and “your” include third parties whose personal data you have provided to Sunway.

play roulette online live dealer,This Personal Data Protection Notice explains how we collect and handle your personal information, including your sensitive personal information in accordance with the Malaysian Personal Data Protection Act 2010. Please note that scr2 winner may amend this Personal Data Protection Notice at any time without prior notice and will publish the amended or revised Personal Data Protection Notice on our website or by email. 

genting century fox

4d malaysia tunai,1.1 Type of personal information 

50sen,Personal information means any information which relates to you or any other third party related to you which was collected or provided to scr2 winner for the purposes stated in Section 2 below. We process your personally identifiable information which may include your name, NRIC number, contact details, financial and banking account details, information regarding your family, relatives or third party that you provide to us, your preferences in relation to products and services you purchase from us, CCTV/security recordings and location tracking/GPS information. 

1.2 Source of personal information,live22 point

  1. Customer or potential customer: scr2 winner collects your personal information directly from you or indirectly from your legal representatives, agents (e.g., travel agents) and/or employer when you, your legal representatives, agents and/or employers send us completed enquiry, application and/or registration forms via various means, including online and physical hardcopies at public venues or in any of our premises. Your personal information may also be collected from cookies through the use of our website.
  2. Vendor, supplier, tenant or service provider: scr2 winner collects your personal information directly from you or indirectly from your employer or credit reference agencies when tendering for projects, when you send us completed enquiry and/or credit application forms via various means, including online and physical hardcopies. Your personal information may also be collected from cookies through the use of our website. 

1.3 Obligatory personal information,toto price list

All information requested for in the relevant forms is obligatory to be provided by you unless stated otherwise. Should you fail to provide the obligatory information, we would be unable to process your request and/or provide you with relevant services. ,new c8 88

egypt queen point
  1. Customer or potential customer: Your personal information is collected and further processed by scr2 winner as required or permitted by law and to give effect to your requested commercial transaction, including the following:
    • to process your requested products or services; 
    • to facilitate your participation in any contests or events; 
    • to administer and communicate with you in relation to our services and/or events; 
    • to process any payments related to your requested service; 
    • for insurance purposes; 
    • to apply for relevant travel visas in the event of travel overseas; 
    • to operate our premises in a manner which is physically safe, secure and befitting of health and safety requirements; 
    • for internal investigations, audit or security purposes; 
    • to conduct and support internal marketing analysis and analysis of customer patterns, choices and engagement with scr2 winner’s related companies, subsidiaries, holding companies and affiliate companies; 
    • to be collected and stored into a central repository that is accessible by scr2 winner related companies, subsidiaries, holding companies and affiliate companies; 
    • to create and deliver personalised products and services that are unique to you to enhance your customer experience; 
    • to provide you a more seamless customer experience; 
    • to support research and innovation of our products and services; 
    • to store and carry out data analytics processes; 
    • to improve our products and services; 
    • for matching of loyalty points provided by a third party/business partner to advertise and market products and services to you; 
    • for collaboration with a business partner to advertise and market products and services to you; 
    • to comply with scr2 winner’s legal and regulatory obligations in the conduct of its business; 
    • to contact you regarding products, services, upcoming events, promotions, advertising, marketing and commercial materials which we feel may interest you; 
    • to send you season greetings, special occasion messages or other similar communications; 
    • to allow third parties to contact you for advertising, promotional or marketing campaigns conducted by any third-party entities; 
    • to ensure that the content from our website is presented in the most effective manner for you and for your computer and/or device; 
    • for scr2 winner’s internal records management, customer relations events and activities, and customer loyalty reward programme. 
  2. Vendor, supplier, tenant or service provider: Your personal information is collected and further processed by scr2 winner as required or permitted by law and to give effect to your requested commercial transaction, including the following: 
    • to process your requested services; 
    • to process your credit account application;
    • to assess your credit worthiness;
    • to administer and give effect to your commercial transaction (tender award, contract for service, tenancy agreement); 
    • to process any payments related to your commercial transaction; 
    • for insurance purposes; 
    • for internal investigations, audit or security purposes; 
    • to comply with scr2 winner’s legal and regulatory obligations in the conduct of its business; 
    • to contact you regarding products, services, upcoming events, promotions, advertising, marketing and commercial materials which we feel may interest you; 
    • to ensure that the content from our website is presented in the most effective manner for you and for your computer and/or device; 
    • for scr2 winner’s internal records management, customer relations events and activities, and customer loyalty reward programme. 
online electronic roulette

Winbox guide,Data Analytics Processing

free credit casino malaysia 2021,scr2 winner would like to share and consolidate your data into a single platform to be shared across the scr2 winner Group of Companies, including scr2 winner Berhad and scr2 winner Education Group Sdn Bhd. We will use and share your data for analytics and measurement purposes to understand how our products and services are used, to help improve the products and services we offer, to provide you with more personalised products and services, and provide a more seamless customer experience. For example, we analyse data about your choices and preferences in relation to the products and services you purchase from us to send you targeted advertisements and promotional materials. We also process data about the ads you interact with to help us and advertisers understand the performance of various ad campaigns. 

bk8 casino

12bet online,3.1 Entities within scr2 winner

peer to peer games

3.2 Classes of third parties 

Your personal information may be disclosed to relevant third parties (in or outside of Malaysia) as required under law, pursuant to relevant contractual or business relationships, our service providers, or for the purposes stated in Section 2 (Purposes of collecting and further processing (including disclosing) your personal information) above (or directly related to those purposes). 

3.3 Advertisers, business partners or other third-party entities,online casino roulette live

Your personal information (including your sensitive personal data) may be disclosed or provided to advertisers, business partners or other third-party entities and their advisers/representatives (in or outside of Malaysia) for purposes of any advertising, promotional or marketing campaigns conducted by any third-party entities. ,scr2 prize

bet365 games,In the event of a potential, proposed or actual sale of business, disposal, acquisition, merger or re-organisation (“Transaction”), your personal information may be required to be disclosed or transferred to a third party as a result of the Transaction. You hereby acknowledge that such disclosure and transfer may occur and permit scr2 winner to release your personal information to the other party and its advisers/representatives. 

  1. Customer or potential customer: Your personal information may be disclosed to the following classes of third parties:
    • Third parties appointed by us to provide services to us or on our behalf (such as auditors, lawyers, company secretary, consultants, contractors, professional advisors, service providers, printing companies, contractors, conference/training/event organiser, other advisers, travel agencies and insurance companies); 
    • Our business partners or affiliates who may jointly provide the service requested for (such as third-party hotels or resorts or shopping mall tenants); 
    • Utility companies; 
    • Property management companies for management of property purchased; 
    • Foreign embassies (including agencies appointed by foreign embassies to carry out their services) if scr2 winner assists you in your visa application as part of your requested travel services; 
    • Law enforcement agencies, including the local police; and 
    • Relevant governmental authorities’ statutory authorities, local council and industry regulators. 
  2. Vendor, supplier, tenant or service provider: Your personal information may be disclosed to the following classes of third parties:
    • Third parties appointed by us to provide services to us or on our behalf (such as auditors, lawyers, company secretary, printing companies, contractors, conference/training/event organiser, other advisers, travel agencies and insurance companies); 
    • Law enforcement agencies, including the local police; and 
    • Relevant governmental authorities, statutory authorities, local council and industry regulators. 

Transfer of your personal data outside Malaysia. It may be necessary for us to transfer your personal information outside of Malaysia if any of the third parties mentioned in section 3 (Disclosure of personal information) above including our service providers or business partners who are involved in providing any services to us are located or have processing facilities in countries outside of Malaysia.  

sarawa,You consent to us transferring your personal information outside Malaysia to such third parties and for the purposes set out in section 2 (Purposes of collecting and further processing (including disclosing) your personal information). 

live22 point,We shall take necessary steps to ensure that any such third parties are contractually bound to protect your personal information and that they can only process your personal information under our instructions.

5 ringgit

freebets malaysia,4.1 Links to other sites

4d malaysia tunai,Links to other sites is provided for your convenience and information. These sites may have their own privacy statement in place, which we recommend you review if you visit any linked websites. We are not responsible for the content on the linked sites or any use of the site. 

resort world casino,4.2 Location enabled products or applications

scr888 jackpot,Location enabled products or applications transmit your location information to us. We do not use the information sent or provided other than to provide the service you requested. Location enabled features are opt-in and you have control over your participation and can turn these services off at any time or uninstall them.

best peer to peer games,Some mobile applications will utilize Google Analytics (or a similar tool) to help us better serve you through improved products, services, and revisions to the mobile applications. This collected information will not identify you to us. It may, however, let us know anonymously, which services and features you are using the most within the application, as well as device type and hardware features, country and language of download. 

charles schwab malaysia,4.3 Cookies

A cookie may be used in the processing of your information. A cookie is a text file placed into the memory of your computer and/or device by our computers. A copy of this text file is sent by your computer and/or device whenever it communicates with our server. We use cookies to identify you. We may also collect the following information during your visit to our website and/or the fully qualified domain name from which you accessed our site, or alternatively, your IP address:,live22 point

  • the date and time you accessed each page on our web site; 
  • the URL of any webpage from which you accessed our site (the referrer); and 
  • the web browser that you are using and the pages you accessed.

Some web pages may require you to provide a limited amount of personal information in order to enjoy certain services on our websites (system login credentials, email address and contact, etc). This personal information will only be used for its intended purposes only, i.e., to respond to your message or deliver the requested services. ,sc388 free

(5) Right to access and correct personal information

You have the right to access and correct your personal information held by us (subject always to certain exemptions). We will make every endeavour to ensure your personal information is accurate and up to date therefore we ask that if there are changes to your information you should notify us directly. If you would like to access or correct your personal information, please submit your query HERE and send us the completed form OR query to the contact details in Item 6 below. 

(6) Limiting the processing of personal information, further enquiries and complaints 

If:,4d malaysia tunai

  1. you would like to obtain further information on how to limit the processing of your personal information; 
  2. you have any further query; or 
  3. you would like to make a complaint in respect of your personal information, you may contact: 
dream cruises malaysia

GBMC Officer, 
Level 18, Menara scr2 winner,  
Jalan Lagoon Timur, Bandar scr2 winner,  
47500, Selangor Darul Ehsan, Malaysia 
Tel: +603 5639 8889  
Email: corporate@sunway.com.my  

For information of all other businesses, please submit your enquiry via our general form HERE

beat up car

In the event of any conflict between this English language Personal Data Protection Notice and its corresponding Bahasa Malaysia Personal Data Protection Notice, the terms in this English language Notice shall prevail. ,12bet online

"winbet casino "

Notis Perlindungan Data Peribadi Bagi Kumpulan scr2 winner 

live american roulette

Notis Perlindungan Data Peribadi ini menerangkan bagaimana kami mengumpul dan mengendalikan maklumat peribadi anda, termasuk maklumat peribadi sensitif anda sejajar dengan Akta Perlindungan Data Peribadi Malaysia 2010. Harap maklum bahawa scr2 winner boleh meminda Notis Perlindungan Data Peribadi ini pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan awal dan menerbitkan Notis Perlindungan Data Peribadi yang dibetulkan, disemak atau dikemaskini di laman web kami atau melalui e-mel.,gambling app register for free credit

(1) Maklumat Peribadi

1.1 Jenis maklumat peribadi,m8bet slot

bk8 toto,Maklumat peribadi bermakna segala maklumat yang berkaitan dengan anda atau pihak ketiga lain yang berkaitan dengan anda yang dikumpulkan atau diberikan kepada scr2 winner untuk tujuan yang dinyatakan dalam Bahagian 2 di bawah. Kami memproses maklumat peribadi yang dapat mengenal pasti anda yang mungkin merangkumi nama anda, nombor Kad Pengenalan, butiran kontak, butiran kewangan dan akaun bank, maklumat mengenai keluarga anda saudara-mara atau pihak ketiga yang anda berikan kepada kami, pilihan anda apabila membeli produk dan perkhidmatan dari kami, televisyen litar tutup (“CCTV”) dan rakaman keselamatan dan maklumat pengesanan lokasi/GPS.

1.2 Sumber maklumat peribadi,new bk8 agent

  1. Pelanggan atau bakal pelanggan: scr2 winner mengumpul maklumat peribadi secara langsung daripada anda atau secara tidak langsung daripada wakil-wakil anda di sisi undang-undang, ejen-ejen dan/atau majikan yang menghantar kepada kami pertanyaan yang lengkap, borang aplikasi dan/atau pendaftaran melalui pelbagai cara, termasuk secara talian dan Salinan keras di tempat awam atau di premis kami. Maklumat peribadi anda juga dapat dikumpulkan daripada kuki melalui penggunaan laman web kami.
  2. Penjual, pembekal, penyewa atau penyedia perkhidmatan: scr2 winner mengumpul maklumat peribadi anda secara langsung daripada anda atau secara tidak langsung daripada majikan atau agensi rujukan kredit apabila menawar tender untuk projek-projek, apabila anda menghantar kami borang-borang pertanyaan dan/atau pemohonan kredit yang telah siap diisi melalui pelbagai cara, termasuk secara talian dan salinan keras. Maklumat peribadi anda juga boleh dikumpul daripada kuki melalui penggunaan tapak web kami.

online roulette dealer,1.3 Maklumat peribadi wajib

Semua maklumat yang diminta dalam borang-borang yang berkaitan adalah wajib untuk anda berikan melainkan dinyatakan sebaliknya. Sekiranya anda gagal untuk memberikan maklumat wajib tersebut, kami tidak akan dapat memproses permintaan anda dan/atau memberi perkhidmatan-perkhidmatan yang berkaitan kepada anda.,magnum 4d forecast chart 2017

double ball roulette online
  1. Pelanggan atau bakal pelanggan: Maklumat peribadi anda dikumpul dan diproses dengan lebih lanjut oleh scr2 winner seperti yang dikehendaki atau dibenarkan oleh undang-undang dan untuk melaksanakan transaksi komersial yang diminta oleh anda, termasuk yang berikut:
    • Untuk memproses produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan yang diminta;
    • Untuk memproses produk dan perkhidmatan yang anda minta;
    • Untuk memudahkan penyertaan anda di dalam sebarang pertandingan atau acara;
    • Untuk mentadbir dan berkomunikasi dengan anda berkaitan dengan perkhidmatan dan/atau acara kami; 
    • Untuk memproses pembayaran berkaitan dengan permintaan perkhidmatan anda;
    • Untuk tujuan insurans;
    • Untuk memohon visa melancong relevan sekiranya melancong luar negara;
    • Untuk mengendalikan premis kami dengan cara yang selamat secara fizikal, terlindung dan sesuai dengan keperluan kesihatan dan keselamatan;
    • Untuk tujuan penyiasatan dalaman, audit atau keselamatan;
    • Untuk melakukan dan menyokong analisis pemasaran dalaman dan analisis corak tabiat pelanggan, pilihan dan hubungan dengan syarikat berkaitan, anak-anak syarikat, syarikat induk dan syarikat gabungan;
    • Untuk dikumpul dan disimpan ke dalam pusat repositori yang dapat diakses oleh syarikat berkaitan, anak-anak syarikat, syarikat induk dan syarikat gabungan;
    • Untuk membuat dan menyampaikan produk dan perkhidmatan yang diperibadikan untuk anda untuk meningkatkan pengalaman pelanggan anda;
    • Untuk memberi anda pengalaman pelanggan yang lebih lancar;
    • Untuk menyokong penyelidikan dan inovasi produk dan perkhidmatan kami;
    • Untuk menyimpan dan menjalankan proses analisis data;
    • Untuk memperbaiki produk dan perkhidmatan kami;
    • Untuk memadankan mata kesetiaan yang disediakan oleh pihak ketiga/rakan niaga untuk mengiklankan dan memasarkan produk dan perkhidmatan kepada anda;
    • Untuk tujuan kolaborasi dengan rakan niaga untuk mengiklankan dan memasarkan produk dan perkhidmatan kepada anda;
    • Untuk mematuhi tanggungjawab undang-undang dan peraturan scr2 winner dalam menjalankan perniagaannya;
    • Untuk menghubungi anda mengenai produk perkhidmatan, acara yang akan datang, promosi, iklan, pemasaran dan bahan komersial yang kami rasa mungkin menarik untuk anda;
    • Untuk menghantar ucapan musim, pesanan khas atau komunikasi lain yang serupa;
    • Untuk membolehkan pihak ketiga menghubungi anda untuk kempen pengiklanan, promosi atau pemasaran yang dilakukan oleh mana-mana entiti pihak ketiga; 
    • Untuk memastikan bahawa kandungan daripada tapak sesawang disampaikan dengan cara yang paling berkesan untuk anda dan untuk komputer dan/atau peranti anda; dan
    • Untuk pengurusan rekod dalaman scr2 winner, acara dan aktiviti hubungan pelanggan dan program ganjaran kesetiaan pelanggan.
  2. Penjual, pembekal, penyewa atau penyedia perkhidmatan: Maklumat peribadi anda dikumpul dan diproses selanjutnya oleh scr2 winner seperti yang diperlukan atau dibenarkan oleh undang-undang dan untuk melaksanakan transaksi komersial yang diminta, termasuk yang berikut:
    • Untuk memproses permintaan perkhidmatan anda;
    • Untuk memproses pemohonan akaun kredit anda;
    • Untuk menilai kebolehpercayaan kredit anda;
    • Untuk mentadbir dan melaksanakan transaksi komersial anda (pemberian tender, kontrak untuk perkhidmatan, perjanjian penyewaan);
    • Untuk memproses sebarang bayaran yang berkaitan dengan transaksi komersial anda;
    • Untuk tujuan-tujuan insurans;
    • Untuk siasatan dalaman, audit atau tujuan-tujuan keselamatan;
    • Untuk mematuhi obligasi-obligasi undang-undang dan kawal selia scr2 winner dalam menjalankan perniagaannya;
    • Untuk menghubungi anda berkenaan produk-produk,perkhidmatan-perkhidmatan, acara-acara akan datang, promosi, pengiklanan, pemasaran dan bahan-bahan komersial yang kami rasa dapat menarik minat anda;
    • Untuk memastikan kandungan laman web kami ditunjukkan dalam cara yang paling berkesan untuk anda dan komputer dan/atau peranti anda; dan
    • Untuk pengurusan rekod dalaman scr2 winner, acara dan aktiviti hubungan pelanggan dan program ganjaran kesetiaan pelanggan.

* Dalam keadaan anda telah menunjukkan persetujuan anda untuk menerima maklumat terkini tentang pemasaran dan promosi daripada scr2 winner, anda boleh memilih untuk dikeluarkan daripada menerima bahan pemasaran atau promosi sebegitu pada bila-bila masa. Anda boleh memilih pilihan “unsubscribe” yang dibekalkan dalam e-mel yang dihantar oleh scr2 winner atau anda boleh menghubungi scr2 winner melalui butir-butir yang dibekalkan dalam Seksyen (6) di bawah.,resort world casino

Pemprosesan Analisis Data,scr2 prize

scr2 winner ingin berkongsi dan menggabungkan data anda ke dalam satu platform untuk dikongsi ke seluruh Kumpulan Syarikat scr2 winner, termasuk scr2 winner Berhad dan scr2 winner Education Group Sdn Bhd. Kami akan menggunakan dan berkongsi data anda untuk tujuan analisis dan pengukuran untuk memahami bagaimana produk dan perkhidmatan kami digunakan, untuk membantu meningkatkan produk dan perkhidmatan yang kami tawarkan, untuk memberi anda produk dan perkhidmatan yang lebih diperibadikan, dan memberikan pengalaman pelanggan yang lebih lancar.,m8bet point

Sebagai contoh, kami menganalisis data mengenai pilihan dan keutamaan anda berkaitan dengan produk dan perkhidmatan yang anda beli daripada kami untuk menghantar iklan dan bahan promosi yang disasarkan kepada anda. Kami juga memproses data mengenai iklan yang anda berinteraksi untuk membantu kami dan pengiklan memahami prestasi pelbagai kempen iklan.,Winbox guide

(3) Penzahiran maklumat peribadi

resort world casino,3.1 Entiti-entiti dalam scr2 winner

malaysia online casino free signup bonus,Maklumat peribadi anda yang dibekalkan kepada kami mungkin diproses oleh dan dizahirkan kepada entiti (di dalam atau di luar Malaysia) di dalam scr2 winner (termasuk syarikat berkaitan, anak-anak syarikat, syarikat induk, syarikat bersekutu dan rakan khidmat luaran) untuk tujuan yang dinyatakan dalam Seksyen 2 (Tujuan pengumpulan dan pemprosesan selanjutnya (termasuk menzahirkan) maklumat peribadi anda) di atas. scr2 winner akan memastikan bahawa akses ke maklumat peribadi anda adalah terhad kepada kakitangan yang secara kontrak diminta untuk memproses maklumat peribadi anda sejajar dengan keperluan pekerjaan masing-masing.

singapore pools online,scr2 winner akan memastikan bahawa:

  1. akses ke maklumat peribadi kamu terhad kepada kakitangan-kakitangan yang diperlukan untuk memproses maklumat peribadi kamu mengikut keperluan-keperluan tugas mereka masing-masing.

3.2 Kelas pihak-pihak Ketiga,roulette online casino

sabong,Maklumat peribadi anda mungkin dizahirkan kepada pihak-pihak ketiga yang berkaitan (sama ada di dalam atau di luar Malaysia) seperti yang diperlukan di bawah undang-undang, menurut hubungan kontrak atau perniagaan yang berkenaan, penyedia perkhidmatan kami atau bagi tujuan-tujuan yang dinyatakan dalam Seksyen 2 (Tujuan pengumpulan dan pemprosesan selanjutnya (termasuk menzahirkan) maklumat peribadi anda) di atas (atau secara langsung berkaitan dengan tujuan-tujuan tersebut).

3.3 Pengiklan, rakan niaga atau entiti pihak ketiga yang lain.,singapore pools online

m8bet point,Maklumat peribadi anda (termasuk data peribadi sensitif anda) boleh dizahirkan atau diberikan kepada pengiklan, rakan niaga atau entiti pihak ketiga yang lain dan penasihat/wakil mereka (di dalam atau di luar Malaysia) untuk tujuan kempen iklan, promosi atau pemasaran yang dilakukan oleh mana-mana entiti pihak ketiga.

Sekiranya terdapat penjualan, pelupusan, pengambilalihan penggabungan atau penyusunan semula perniagaan yang berpotensi, dicadangkan atau yang sebenarnya (“Transaksi”), maklumat peribadi anda mungkin diperlukan untuk dizahirkan atau dipindahkan ke pihak ketiga akibat Transaksi tersebut. Anda dengan ini mengakui bahawa penzahiran dan pemindahan tersebut mungkin berlaku dan membenarkan scr2 winner melepaskan maklumat peribadi anda kepada pihak lain dan penasihat/wakilnya.,dream cruises malaysia

  1. Pelanggan atau bakal pelanggan: Maklumat peribadi anda boleh dizahirkan kepada kelas pihak-pihak ketiga di bawah:
    • Pihak-pihak ketiga yang kami lantik untuk membekalkan perkhidmatan kepada kami atau bagi pihak kami (seperti juruaudit, peguam-peguam, setiausaha-setiausaha syarikat, perunding, kontraktor, penasihat-penasihat profesional, pembekal perkhidmatan, syarikat-syarikat percetakan, kontraktor, penganjur-penganjur persidangan/latihan/acara, penasihat-penasihat lain, dan syarikat-syarikat insurans);
    • Rakan-rakan niaga atau afiliasi kami yang mungkin turut serta membekalkan perkhidmatan yang anda minta (pihak ketiga seperti hotel atau resort atau penyewa pusat beli-belah);
    • Syarikat-syarikat utiliti;
    • Syarikat-syarikat pengurusan hartanah untuk pengurusan hartanah yang dibeli;
    • Kedutaan-kedutaan asing (termasuk agensi-agensi yang dilantik oleh kedutaan-kedutaan asing untuk menjalankan perkhidmatan mereka) sekiranya scr2 winner membantu anda dalam pemohonan visa anda sebagai sebahagian daripada perkhidmatan-perkhidmatan pelancongan yang anda minta;
    • Agensi-agensi penguatkuasa undang-undang termasuk polis tempatan; dan
    • Pihak berkuasa kerajaan, pihak berkuasa berkanun, majlis tempatan dan pengawal selia industri yang berkaitan.
  2. Penjual, pembekal, penyewa atau penyedia perkhidmatanMaklumat peribadi anda boleh dizahirkan kepada kelas pihak-pihak ketiga di bawah:
    • Pihak-pihak ketiga yang kami lantik untuk membekalkan perkhidmatan kepada kami atau bagi pihak kami (seperti juruaudit, peguam-peguam, setiausaha-setiausaha syarikat, syarikat-syarikat percetakan, kontraktor, penganjur-penganjur persidangan/acara, penasihat-penasihat lain, agensi-agensi pelancongan dan syarikat-syarikat insurans);
    • Agensi-agensi penguatkuasa undang-undang, termasuk polis tempatan; dan
    • Pihak berkuasa kerajaan pihak berkuasa berkanun, majlis tempatan dan pengawal selia industri yang berkaitan.

Pindahan data peribadi anda ke luar Malaysia.,charles schwab malaysia

12bet online,Mungkin perlu bagi kami untuk memindahkan maklumat peribadi anda ke luar Malaysia jika ada pihak ketiga yang disebut di bahagian 3 (Penzahiran maklumat peribadi) di atas termasuk penyedia perkhidmatan kami atau rakan niaga yang terlibat dalam memberikan perkhidmatan kepada kami berada atau mempunyai kemudahan pemprosesan di negara-negara di luar Malaysia.

Anda bersetuju untuk kami memindahkan maklumat peribadi anda ke luar Malaysia kepada pihak ketiga tersebut dan untuk tujuan yang dinyatakan dalam bahagian 2 (Tujuan pengumpulan dan pemprosesan selanjutnya (termasuk menzahirkan) maklumat peribadi anda). Kami akan mengambil langkah yang diperlukan untuk memastikan bahawa mana-mana pihak ketiga tersebut terikat secara kontrak untuk melindungi maklumat peribadi anda dan mereka hanya dapat memproses maklumat peribadi anda di bawah arahan kami.,gt lotto

live22 point

4.1 Pautan ke laman-laman web yang lain,c8 topup

Pautan ke laman-laman web yang lain dibekalkan bagi kemudahan dan maklumat anda. Laman-laman web ini mungkin mempunyai kenyataan privasi mereka sendiri, yang kami cadangkan anda menyemak sekiranya anda melawat mana-mana laman web pautan. Kami tidak bertanggungjawab bagi kandungan dalam pautan laman-laman web atau sebarang penggunaan laman-laman web tersebut.,sports toto prize money

4.2 Produk-produk atau aplikasi-aplikasi mengesan lokasi,singapore pools online

Produk-produk atau aplikasi-aplikasi mengesan lokasi menyampaikan maklumat lokasi anda kepada kami. Kami tidak menggunakan maklumat yang dihantar atau dibekalkan selain daripada untuk membekalkan perkhidmatan yang anda minta. Fungsi pengesanan lokasi adalah pilih masuk dan anda mempunyai kawalan atas penyertaan anda dan boleh menutup perkhidmatan-perkhidmatan sebegitu pada bila-bila masa atau menyahpasangkannya.,new bk8 agent

beat up car,Sesetengah aplikasi mudah alih akan menggunakan Google Analytics (atau alat yang serupa) untuk membantu kami melayan anda dengan lebih baik melalui produk-produk, perkhidmatan-perkhidmatan yang telah diperbaik dan semakan-semakan terhadap aplikasi mudah alih. Maklumat yang terkumpul ini tidak akan mengenalpastikan anda kepada kami. Walau bagaimanapun, ia mungkin dapat memberi tahu kami tanpa nama tentang perkhidmatan-perkhidmatan dan fungsi-fungsi yang paling kerap anda gunakan dalam aplikasi tersebut dan juga jenis peranti dan fungsi-fungsi perkakasan, negara dan bahasa muat turun.

entertainment platform daftar percuma,4.3 Kuki

club7 customer service,Suatu kuki mungkin boleh digunakan dalam pemprosesan maklumat anda. Suatu kuki ialah fail teks yang ditempatkan di dalam ingatan komputer dan/atau peranti anda oleh komputer-komputer kami. Suatu salinan fail teks dihantar oleh komputer dan/atau peranti anda apabila ia berkomunikasi dengan pelayan kami. Kami menggunakan kuki untuk mengenal pasti anda. Kami juga mungkin mengumpul maklumat berikut semasa anda melawat tapak web dan/atau nama domain berkelayakan penuh yang anda berasal untuk mengakses tapak web kami, atau secara alternatif, alamat IP anda:

  1. tarikh dan masa anda mengakses setiap halaman di tapak web kami;
  2. URL bagi mana-mana lelaman web dari mana anda mengakses tapak sesawang kami (perujuk); dan
  3. Pelayar web yang anda tengah guna dan laman-laman web yang telah anda akses.

Sesetengah tapak web mungkin memerlukan anda untuk membekalkan sebilangan maklumat peribadi yang terhad untuk menikmati sesetengah perkhidmatan atas tapak web kami (wasikah log masuk sistem, alamat e-mel dan perhubungan, dsb). Maklumat peribadi ini hanya akan digunakan untuk tujuan-tujuan yang dikehendaki sahaja, seperti untuk membalas mesej anda atau menghantar perkhidmatan-perkhidmatan yang diminta.,archer slot

best roulette game for iphone

Anda berhak untuk mengakses dan memperbetulkan maklumat peribadi anda yang kami simpan (tertakluk kepada pengeculian tertentu). Kami akan berusaha sedaya upaya untuk memastikan maklumat peribadi anda tepat dan terkini oleh itu kami meminta sekiranya terdapat perubahan pada maklumat anda, anda harus memaklumnya kepada kami secara langsung. Sekiranya anda ingin mengakses atau membetulkan maklumat peribadi anda, sila rujuk kepada borang akses/pembetulan maklumat di SINI dan hantar borang yang telah siap diisi ATAU pertanyaan ke butir-butir perhubungan dalam Seksyen 6 di bawah.

magnum 4d forecast chart 2017

Sekiranya:,online casino roulette live

  1. Anda ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai cara pembatasan pemprosesan maklumat peribadi anda;
  2. Anda mempunyai pertanyaan lebih lanjut; atau
  3. Anda ingin membuat aduan berkenaan dengan maklumat peribadi anda, anda boleh menghubungi:

seungri,Untuk perkara mengenai Bahagian Pemasaran, Jenama dan Komunikasi Korporat Kumpulan scr2 winner;

Pegawai Bahagian Pemasaran, Jenama dan Komunikasi Korporat,
Tingkat 18, Menara scr2 winner, 
Jalan Lagoon Timur, Bandar scr2 winner,
47500, Selangor Darul Ehsan, Malaysia 
Tel: +603 5639 8889  
Email: corporate@sunway.com.my

Untuk maklumat lanjut mengenai rangkaian perniagaan kami, sila hantarkan pertanyaan anda melalui borang di SINI

(7) Konflik 

c8 topup,Sekiranya terdapat percanggahan antara Notis Perlindungan Data Peribadi Bahasa Inggeris ini dan Notis Perlindungan Data Peribadi Bahasa Malaysia, syarat-syarat dalam Notis Bahasa Inggeris ini akan mengatasi Notis Perlindungan Data Peribadi Bahasa Malaysia.

entertainment platform daftar percuma
webmaps